✓ In één werkdag geplaatst   ✓ In heel Nederland   ✓ Veilig betalen via iDEAL  ✓ Scherpe all-in tarieven

Container Huren Hilvarenbeek

Container huren HilvarenbeekWilt u een container huren in de gemeente Hilvarenbeek? Bestel dan een container op ContainerOnline.nl. Hieronder vindt u informatie over de mogelijk noodzakelijke vergunning voor het plaatsen van een container. Een vergunning is niet nodig bij het plaatsen van een container op eigen terrein.

Informatie gemeente Hilvarenbeek

Op de pagina: Afzetting van wegen vermeld de gemeente Hilvarenbeek dat u voor plaatsing van een container op gemeentegrond een vergunning aan moet vragen. Op deze website staat vermeld dat: “Voor het afzetten van de weg of het plaatsen van dranghekken moet u bij de gemeente een vergunning aanvragen. Let op dat u uw aanvraag uiterlijk vier weken voor aanvang van de betreffende afzetting indient.”.

Informatie over vergunningen gelden voor alle bouwcontainers. Het maakt dus niet uit of u een container huurt voor: bouw- en sloopafval, grofvuil, schoon puin, hout, groenafval, grond of dat u dakafval laat afvoeren.

Kies een afvalsoort:


Plaatsen in de gemeente Hilvarenbeek

Tot de gemeente Hilvarenbeek behoort de hoofdplaats Hilvarenbeek, de dorpen Baarschot, Biest-Houtakker, Diessen, Esbeek & Haghorst en de buurtschappen & gehuchten Den Opslag, Driehuizen, Dun, Groenstraat, Gorp, Groot-Loo, Groote Voort, Heikant, Hoogeind, Hoog Spul, Klein Loo, Kleine Voort, Laag Spul, Roovert, Waterstraat & Westerwijk.

Bovenstaande informatie is bijgewerkt op 14-02-2017.
ContainerOnline.nl is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade dat is ontstaan door de bovenstaande informatie.