✓ In één werkdag geplaatst   ✓ In heel Nederland   ✓ Veilig betalen via iDEAL  ✓ Scherpe all-in tarieven

Container Huren Heumen

Container huren HeumenWilt u een container huren in de gemeente Heumen? Bestel dan een container op ContainerOnline.nl. Hieronder vindt u informatie over de mogelijk noodzakelijke vergunning voor het plaatsen van een container. Een vergunning is niet nodig bij het plaatsen van een container op eigen terrein.

Informatie gemeente Heumen

De gemeente Heumen vermeldt geen informatie over het plaatsen van een container op gemeentegrond op de website. Wel is het opgenomen in de algemene plaatselijke verordening. Hierin staat dat indien u een container wilt plaatsen op gemeentegrond u daarvoor een vergunning dient aan te vragen. Deze vergunning dient u 6 weken voorafgaand aan de plaatsing schriftelijk aan te vragen. Ook dient u leges te betalen voor de plaatsing van een container op gemeentegrond.

Informatie over vergunningen gelden voor alle bouwcontainers. Het maakt dus niet uit of u een container huurt voor: bouw- en sloopafval, grofvuil, schoon puin, hout, groenafval, grond of dat u dakafval laat afvoeren.

Kies een afvalsoort:


Plaatsen in de gemeente Heumen

Tot de gemeente Heumen behoren de dorpen Heumen, Malden, Molenhoek (gedeelte), Nederasselt & Overasselt en de buurtschappen Blankenberg, Ewijk, Heide, Molenhoek, De Schatkuil, Schoonenburg, Sleeburg, Valenberg, Vogelzang &
Worsum.

Bovenstaande informatie is bijgewerkt op 14-02-2017.
ContainerOnline.nl is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade dat is ontstaan door de bovenstaande informatie.