✓ In één werkdag geplaatst   ✓ In heel Nederland   ✓ Veilig betalen via iDEAL  ✓ Scherpe all-in tarieven

Container Huren Hellevoetsluis

Container huren HellevoetsluisContainer huren in de gemeente Hellevoetsluis? Dan bent u bij ContainerOnline.nl aan het juiste adres. Onze leveranciers plaatsen containers door heel Nederland en dus ook in Hellevoetsluis. Hieronder vindt u informatie over de regelgeving voor het plaatsen van een container in Hellevoetsluis. U heeft nooit een vergunning nodig als u een container plaatst op eigen terrein.

Informatie gemeente Hellevoetsluis

Op de pagina: Container of steiger plaatsen, vergunning vermeld de gemeente Hellevoetsluis dat u voor plaatsing van een container toestemming moet vragen aan de gemeente. Op deze website staat vermeld dat: “U mag niet altijd zomaar een groot voorwerp plaatsen in de openbare ruimte, zoals langs de kant van de weg of op de stoep. Hiervoor heeft u vaak toestemming nodig van de gemeente. Zo moet u bijvoorbeeld om toestemming vragen als u een container of steiger wilt plaatsen tijdens het verbouwen van uw huis.”.

Informatie over vergunningen gelden voor alle bouwcontainers. Het maakt dus niet uit of u een container huurt voor: bouw- en sloopafval, grofvuil, schoon puin, hout, groenafval, grond of dat u dakafval laat afvoeren.

Kies een afvalsoort:


Bovenstaande informatie is bijgewerkt op 14-02-2017.
ContainerOnline.nl is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade dat is ontstaan door de bovenstaande informatie.