✓ In één werkdag geplaatst   ✓ In heel Nederland   ✓ Veilig betalen via iDEAL  ✓ Scherpe all-in tarieven

Container Huren Haren

Container huren HarenContainer huren in de gemeente Haren? Dan bent u bij ContainerOnline.nl aan het juiste adres. Onze leveranciers plaatsen containers door heel Nederland en dus ook in Haren. Hieronder vindt u informatie over de regelgeving voor het plaatsen van een container in Haren. U heeft nooit een vergunning nodig als u een container plaatst op eigen terrein.

Informatie gemeente Haren

Op de pagina: Grond, verzoek om te gebruiken vermeld de gemeente Haren dat u voor plaatsing van een container op gemeentegrond toestemming moet vragen. Op deze website staat vermeld dat: “U kunt de gemeente vragen of u gemeentelijke grond mag gebruiken. Bijvoorbeeld voor een tuin of wei, opslag van bouwmaterialen of plaatsen van een container. Gaat de gemeente akkoord? Dan mag u de grond gebruiken, maar de gemeente blijft altijd eigenaar.”.

Informatie over vergunningen gelden voor alle bouwcontainers. Het maakt dus niet uit of u een container huurt voor: bouw- en sloopafval, grofvuil, schoon puin, hout, groenafval, grond of dat u dakafval laat afvoeren.

Kies een afvalsoort:


Plaatsen in de gemeente Haren

Tot de gemeente Haren behoren ook de dorpen Glimmen, Noordlaren, Onnen & Paterswolde (deels) en de buurtschappen en gehuchten Dilgt, Essen, Felland, Harendermolen, Hemmen, Hoornsedijk, Lutsborg, Oorsprong, Spijkerboor, Tuindorp,
Vogelzang & Voorveld.

Bovenstaande informatie is bijgewerkt op 14-02-2017.
ContainerOnline.nl is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade dat is ontstaan door de bovenstaande informatie.