Container huren in Haarlemmermeer?

Ga je klussen? Wat doe je met het afval dat vrijkomt? Breng je dat naar de milieustraat of ga je een afvalcontainer huren? Een vuilcontainer of Big Bag voor afval voor de deur heeft veel voordelen: geen lange wachtrijen naar de werf, geen aanhangwagen nodig, geen vuile auto, direct van je afval af en het is veilig, omdat er geen (scherp) afval rond blijft slingeren. Een container scheelt veel tijd en je hoeft nergens meer over na te denken. Jij kiest welke container je nodig hebt (of je doet de container keuzehulp), klikt op ‘bestellen’ en wij zorgen voor de rest. Is hij vol, dan laat je hem gewoon afvoeren.

Waarom een container huren in Haarlemmermeer?

Haarlemmermeer is een prachtig gebied. Bossen, recreatiegebieden, dijken meren en je bent binnen no-time in AmsterdamHaarlem en Leiden. Er is dus altijd zoveel meer te doen dan langer met je klus bezig zijn dan nodig. Wat doe je liever? In de rij naar de werf of gewoon je afval in de bak dumpen en lekker naar het bos, een leuk restaurantje in de buurt of naar de forten van de Stelling van Amsterdam? Bestel gewoon een container en doe waar je zin in hebt. Het is goed voor het milieu en een container mag 4 weken huurvrij blijven staan, dus je kan het klussen ook nog een andere keer afmaken.

Bestel een container
Simpel container huren Haarlemmermeer

Bestel een container

Container huren voor je klus? Bestel eenvoudig een container voor jouw afval. Van een 1 m3 big bag, een 3 m3 afvalcontainer tot een 40 m3 container, voor elke klus hebben we een maatje. Kies je afvalsoort, de maat en de datum waarop je hem geplaatst wil hebben, de rest regelen wij.

Bestel direct

Vergunning voor container in Haarlemmermeer

Ga je een container huren in Haarlemmermeer, dan heb je meldplicht of zelfs een vergunning nodig. Of dit zo is, dat kan per gebied verschillen. Wil je de container op gemeentegrond plaatsen zoals de stoep of een parkeervak, check dan op de website van gemeente Haarlemmermeer of je dit moet melden of dat je een vergunning nodig hebt.

Container in Haarlemmermeer op eigen terrein

Heb je bijvoorbeeld een puin container besteld en wil je dit op eigen grond zetten, dan heb je geen vergunning nodig. In eigen tuin of oprit mag je de bak altijd zetten. Dit kan erg handig zijn als je op een verdieping aan het klussen bent en je het afval via een stortkoker in de container wil laten vallen. Zorg er dan wel voor dat er voldoende ruimte is om de bak te plaatsen (met grote wagen) en op te halen zodat niet zo snel schade kan ontstaan.

Vergunning container huren Haarlemmermeer

Rolcontainers huren in Haarlemmermeer

Wil je rolcontainers huren voor je bedrijfsafval? Als ondernemer moet je dit zelf regelen. Gelukkig is dit zo gebeurd. In een paar klikken bestel je de rolcontainers die jij nodig hebt en klaar. Wij regelen de rest. Geen lange contracten of onduidelijke condities. We houden het makkelijk zodat jij weer verder kan met ondernemen.

Welke rolcontainers heb ik nodig?

Wat voor bedrijfsafval je hebt, hangt af van wat voor werkzaamheden jouw bedrijf uitvoert. De meeste bedrijven hebben restafval en ook een papier en karton container voor de dozen. Verwerk je eten, dan heb je organisch afval (swill) en is een swill container daarvoor ideaal. Deze wordt niet geleegd, maar omgeruild voor een schone. Op de pagina bedrijfsafval staan een paar voorbeelden van welke rolcontainers voor een bepaalde business worden gehuurd.

Rolcontainer huren regio

Zo werkt ContainerOnline

icon recycling wit

Selecteer welk afval je hebt

Icon container 2 wit ContainerOnline

Kies welk formaat container je wil

icon vrachtwagen wit

En klik op bestel

Direct bestellen Doe de container check

Veelgestelde vragen

Dit hangt af van welk afval er vrijkomt bij jouw klus. Kijk bij de afvalsoorten of doe de Container Check.

ContainerOnline werkt met vaste prijzen. De afvalcontainer wordt voor de genoemde prijs geplaatst, opgehaald, het afval wordt verwerkt én de prijs is inclusief BTW. Wat we van jou vragen is de juiste afvalsoort te kiezen. Wanneer er een afvalsoort in de container zit die niet is toegestaan, volgt er een toeslag voor de juiste container.

Opdrachten die op werkdagen voor 16.00 uur worden doorgegeven worden de volgende werkdag uitgevoerd.