Container huren in Haarlem?

Ga je klussen en wil je een container huren in Haarlem voor je afval, dan regel je dat gewoon zelf online. Je geeft aan welke container je wilt, wanneer je hem wil hebben en wij zorgen dat hij er komt. Daar heb jij geen omkijken naar. Weet je nog niet zo goed welke afvalcontainer je nodig hebt, doe dan de container keuze check.

Waarom een container huren in Haarlem

Haarlem met haar historische centrum en grachten is misschien wel de mooiste stad van de Randstad. Wil je liever in de rij staan bij de milieustraat of pak je een terrasje met een Jopen biertje en Haarlemmer Halletje? Als je een container huurt, gooi je daar direct je afval in en je bent klaar, vrij om te doen waar je zin in hebt.

TIP: geef met lint of krijt aan waar je de vuilcontainer wil hebben. Zeker handig als je een rood huisnummer hebt en je het puin zo via een stortkoker uit het raam in de container kan gooien. Zo hoef je er ook niet voor thuis te blijven.

Bestel een container
Container huren Haarlem

Bestel een container

Container huren voor je klus? Bestel eenvoudig een container voor jouw afval. Van een 1 m3 big bag, een 3 m3 afvalcontainer tot een 40 m3 container, voor elke klus hebben we een maatje. Kies je afvalsoort, de maat en de datum waarop je hem geplaatst wil hebben, de rest regelen wij.

Bestel direct

Vergunning voor container huren in Haarlem

Als je in Haarlem een container huurt, heb je vaak een vergunning nodig als je deze op openbare grond wil laten zetten. Ben je van plan om te klussen en daarvoor een afvalcontainer te huren, zorg dan dat je weet of je een ontheffing nodig hebt. Kijk hiervoor op de site van Haarlem of neem contact op met de gemeente. Doe dit op tijd, zodat er genoeg tijd is om de aanvraag te verwerken. Hou er rekening mee dat er kosten aan verbonden kunnen zijn.

De container op eigen grond in Haarlem

Ga je een container bestellen die op eigen grond komt te staan, dan heb je hier geen ontheffing voor nodig. Je mag een container altijd op je eigen oprit of in je tuin zetten. Als je dit doet, zorg dan wel dat er voldoende ruimte is voor de chauffeur om hem te plaatsen. De container wordt met een grote wagen (portaalwagen) geplaatst en weer afgevoerd. Zeker als de container volgeladen en daardoor zwaar is, is het fijn als hij nergens tegenaan kan botsen.

Vergunning container huren Haarlem

Rolcontainers huren in Haarlem

Heb je bedrijfsafval in Haarlem, dan moet dit natuurlijk correct afgevoerd te worden. Dit moet je als ondernemer zelf regelen. Hiervoor bestel je online rolcontainers voor het afval in een paar klikken. Je kiest de afvalsoort, het formaat van de container en hoe vaak hij geleegd moet worden.

Afval scheiden in Haarlem

Afval scheiden is goed voor het milieu en kan ook kosten besparen. Maar bij bedrijfsafval is het ook verplicht als je veel van een bepaalde afvalsoort hebt. De richtlijn is dat als je een aparte container voor het afval kan vullen, dat je dit dan ook moet doen. Heb je veel papier en karton Is het sowieso goed om daar een aparte rolcontainer voor te bestellen, omdat die goedkoper is. Ook als je veel organisch afval (swill) hebt, dan is een aparte swill container vaak voordeliger.

Rolcontainer huren regio

Zo werkt ContainerOnline

icon recycling wit

Selecteer welk afval je hebt

Icon container 2 wit ContainerOnline

Kies welk formaat container je wil

icon vrachtwagen wit

En klik op bestel

Direct bestellen Doe de container check

Veelgestelde vragen

Dit hangt af van welk afval er vrijkomt bij jouw klus. Kijk bij de afvalsoorten of doe de Container Check.

ContainerOnline werkt met vaste prijzen. De afvalcontainer wordt voor de genoemde prijs geplaatst, opgehaald, het afval wordt verwerkt én de prijs is inclusief BTW. Wat we van jou vragen is de juiste afvalsoort te kiezen. Wanneer er een afvalsoort in de container zit die niet is toegestaan, volgt er een toeslag voor de juiste container.

Opdrachten die op werkdagen voor 16.00 uur worden doorgegeven worden de volgende werkdag uitgevoerd.