✓ In één werkdag geplaatst   ✓ In heel Nederland   ✓ Veilig betalen via iDEAL  ✓ Scherpe all-in tarieven

Container Huren Gennep

Container huren GennepWilt u een bouwcontainer huren in de gemeente Gennep? Bestel dan een container op ContainerOnline.nl. Hieronder vindt u informatie over de mogelijk noodzakelijke vergunning voor het plaatsen van een container. Een vergunning is niet nodig bij het plaatsen van een container op eigen terrein.

Informatie gemeente Gennep

Op de pagina: Container of steigers op de openbare weg plaatsen vermeld de gemeente Gennep dat u voor plaatsing van een container op gemeentegrond een vergunning aan moet vragen. Op deze website staat vermeld dat: “Voor het plaatsen van een container, kraan, schutting, steiger of andere materialen op openbaar terrein heeft u een vergunning nodig. De Algemene Plaatselijke Verordening (APV) van de Gemeente Gennep verbiedt namelijk het plaatsen van objecten op, aan of boven de weg.”.

Informatie over vergunningen gelden voor alle bouwcontainers. Het maakt dus niet uit of u een container huurt voor: bouw- en sloopafval, grofvuil, schoon puin, hout, groenafval, grond of dat u dakafval laat afvoeren.

Kies een afvalsoort:


Plaatsen in de gemeente Gennep

Tot de gemeente Gennep behoren ook de dorpen Heijen, Milsbeek, Ottersum & Ven-Zelderheide en de buurtschappen en gehuchten Aaldonk, Dam, De Looi, Diekendaal, Hekkens, Smele & Zelder

Bovenstaande informatie is bijgewerkt op 14-02-2017.
ContainerOnline.nl is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade dat is ontstaan door de bovenstaande informatie.