Container huren?

Als je veel afval hebt of gaat klussen, dan is een afvalcontainer een makkelijke en snelle manier om ervan af te komen. De container wordt voor je deur gezet en zodra je aangeeft dat hij afgevoerd kan worden, komen we hem weer halen. En het bestellen doe je gewoon online. In 1 of 2 minuten is het geregeld en kan jij lekker andere dingen doen.

Waarom een container huren in Enschede

Enschede heeft een aantal wegbrengpunten voor afval. Daar kan je prima je afval kwijt, maar dan moet je er wel heenrijden, een karretje hebben (of je auto wordt vies) en vaak lang in de rij wachten tot je aan de beurt bent. Enschede heeft prachtige natuurgebieden en heerlijke lekkernijen. Als je een container huurt, ben je direct van je afval af en kan je lekker naar Lutterzand aan de meanderende Dinkel of misschien wel lekker een Kozak, krentewegge of bakleverworst eten.

Bestel een container
Container huren Enschede

Bestel een container

Container huren voor je klus? Bestel eenvoudig een container voor jouw afval. Van een 1 m3 big bag, een 3 m3 afvalcontainer tot een 40 m3 container, voor elke klus hebben we een maatje. Kies je afvalsoort, de maat en de datum waarop je hem geplaatst wil hebben, de rest regelen wij.

Bestel direct

Vergunning voor container huren

Als je een container op de openbare weg in Enschede wil zetten, moet je dat vooraf melden of heb je misschien een ontheffing nodig. Ga je een container huren, dan is het altijd verstandig om vooraf de website van Enschede te checken of even contact op te nemen met de gemeente. Zonde als je een boete krijgt en zo onnodige kosten maakt.

Container op eigen terrein in Enschede

Als je een vuilcontainer op eigen grond wil zetten, mag dat in Enschede? Ja dat mag. Een container mag altijd op eigen oprit of in de tuin, hier heb je geen vergunning voor nodig. En het is ook nog heel handig, omdat je niet ver hoeft te lopen of zelfs het afval via een stortkoker in de bak kan gooien. Zorg er wel voor dat de chauffeur genoeg ruimte heeft om de container te plaatsen en de ondergrond stevig is. Je wil niet dat een volgeladen en zware bouwcontainer door een dunne tegel zakt of tegen een muur botst.

Vergunning container huren Enschede

Rolcontainers huren in Enschede

Je hebt een bedrijf in Enschede en regelmatig afval. Wat doe je ermee? Bedrijfsafval moet je zelf af laten voeren. Dat hoeft niet veel werk te zijn, je bestelt je rolcontainers online in en paar stappen en je bent klaar. Geen lange contracten of moeilijke voorwaarden. Gewoon je bedrijfsafval regelen zonder gedoe.

Welke rolcontainers heb ik nodig?

De meeste bedrijven hebben restafval (vergelijkbaar wat thuis in de vuilnisbak gaat) en ook een papier en karton container voor de dozen. Heb je een professionele keuken, dan heb je vaak veel organisch afval (swill) en is een swill container daarvoor ideaal. Mede omdat deze niet geleegd wordt, maar omgeruild voor een schone. Dat scheelt weer een hoop schrobben en kun je die tijd besteden aan ondernemen. Vind je het lastig welke containers voor jou business gangbaar zijn? Op de pagina bedrijfsafval staan een paar voorbeelden van andere bedrijven.

Rolcontainer huren regio

Zo werkt ContainerOnline

icon recycling wit

Selecteer welk afval je hebt

Icon container 2 wit ContainerOnline

Kies welk formaat container je wil

icon vrachtwagen wit

En klik op bestel

Direct bestellen Doe de container check

Veelgestelde vragen

Dit hangt af van welk afval er vrijkomt bij jouw klus. Kijk bij de afvalsoorten of doe de Container Check.

ContainerOnline werkt met vaste prijzen. De afvalcontainer wordt voor de genoemde prijs geplaatst, opgehaald, het afval wordt verwerkt én de prijs is inclusief BTW. Wat we van jou vragen is de juiste afvalsoort te kiezen. Wanneer er een afvalsoort in de container zit die niet is toegestaan, volgt er een toeslag voor de juiste container.

Opdrachten die op werkdagen voor 16.00 uur worden doorgegeven worden de volgende werkdag uitgevoerd.