✓ In één werkdag geplaatst   ✓ In heel Nederland   ✓ Veilig betalen via iDEAL  ✓ Scherpe all-in tarieven

Container Huren Elburg

Container huren ElburgWilt u een bouwcontainer huren in de gemeente Elburg? Bestel dan een container op ContainerOnline.nl. Hieronder vindt u informatie over de mogelijk noodzakelijke vergunning voor het plaatsen van een container. Een vergunning is niet nodig bij het plaatsen van een container op eigen terrein.

Informatie gemeente Elburg

Op de pagina: Obstakel op de openbare weg plaatsen, toestemming vermeld de gemeente Elburg dat u voor plaatsing van een container op gemeentegrond toestemming moet vragen. Op deze website staat vermeld dat: “Een bouwkeet of grote container kunnen heel handig zijn bij een verbouwing. Maar u mag niet altijd een groot voorwerp langs de kant van de weg of op de stoep (laten) plaatsen. Anderen kunnen er immers last van
hebben. U heeft daarom vaak toestemming nodig van de gemeente om het obstakel te plaatsen.”.

Informatie over vergunningen gelden voor alle bouwcontainers. Het maakt dus niet uit of u een container huurt voor: bouw- en sloopafval, grofvuil, schoon puin, hout, groenafval, grond of dat u dakafval laat afvoeren.

Kies een afvalsoort:


Plaatsen in de gemeente Elburg

Tot de gemeente Elburg behoren de dorpen Doornspijk & ’t Harde en de buurtschappen Aperloo, Hoge Enk, Lage Bijssel, Nieuwstad, Oostendorp & Wessinge.

Bovenstaande informatie is bijgewerkt op 14-02-2017.
ContainerOnline.nl is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade dat is ontstaan door de bovenstaande informatie.