✓ In één werkdag geplaatst   ✓ In heel Nederland   ✓ Veilig betalen via iDEAL  ✓ Scherpe all-in tarieven

Container Huren Eijsden-Margraten

Container huren Eijsden-MargratenContainer huren in de gemeente Eijsden-Margraten? Dan bent u bij ContainerOnline.nl aan het juiste adres. Onze leveranciers plaatsen containers door heel Nederland en dus ook in Eijsden-Margraten. Hieronder vindt u informatie over de regelgeving voor het plaatsen van een container in Eijsden-Margraten. U heeft nooit een vergunning nodig als u een container plaatst op eigen terrein.

Informatie gemeente Eijsden-Margraten

Op de pagina: Voorwerpen op of aan de weg plaatsen vermeld de gemeente Eijsden-Margraten dat u voor plaatsing van een container op gemeentegrond een ontheffing aan moet vragen. Op deze website staat vermeld dat: “In de Algemene plaatselijke verordening staat dat het verboden is om (een deel van) de weg anders te gebruiken dan waarvoor deze bedoeld is: rijden, fietsen en lopen. Met ‘de weg’ wordt bedoeld: wegen, stoepen, bermen, fietspaden en parkeerplaatsen. Als u een voorwerp of voertuig op de weg wilt plaatsen, heeft u een ontheffing nodig. Dit geldt bijvoorbeeld voor het
plaatsen van tijdelijke reclameborden op het trottoir of op de weg. Ook als u spandoeken wilt ophangen of aanbrengen, heeft u een ontheffing nodig.”.

Informatie over vergunningen gelden voor alle bouwcontainers. Het maakt dus niet uit of u een container huurt voor: bouw- en sloopafval, grofvuil, schoon puin, hout, groenafval, grond of dat u dakafval laat afvoeren.

Kies een afvalsoort:


Plaatsen in de gemeente Eijsden-Margraten

Tot de gemeente Eijsden-Margraten behoren ook de dorpen Banholt, Bemelen, Cadier en Keer, Eckelrade, Eijsden, Gronsveld, Margraten, Mariadorp, Mesch, Mheer, Noorbeek, Oost-Maarland, Rijckholt, Scheulder & Sint Geertruid en de buurtschappen Berg, Bergenhuizen, Breust, Bruisterbosch, Gasthuis, Groot Welsden, Herkenrade, Honthem, Hoogcruts, Hoog-Caestert, Klein Welsden, Laag-Caestert, Libeek, Moerslag, ’t Rooth, Schey, Schilberg, Sint Antoniusbank, Terhorst, Terlinden, Termaar, Ulvend, Vroelen, Wesch, Withuis & Wolfshuis

Bovenstaande informatie is bijgewerkt op 14-02-2017.
ContainerOnline.nl is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade dat is ontstaan door de bovenstaande informatie.