✓ In één werkdag geplaatst   ✓ In heel Nederland   ✓ Veilig betalen via iDEAL  ✓ Scherpe all-in tarieven

Container Huren Echt-Susteren

Container huren Echt-SusterenContainer huren in de gemeente Echt-Susteren? Dan bent u bij ContainerOnline.nl aan het juiste adres. Onze leveranciers plaatsen containers door heel Nederland en dus ook in Echt-Susteren. Hieronder vindt u informatie over de regelgeving voor het plaatsen van een container in Echt-Susteren. U heeft nooit een vergunning nodig als u een container plaatst op eigen terrein.

Informatie gemeente Echt-Susteren

Op de pagina: Het gebruik van (een deel van) de weg vermeld de gemeente Echt-Susteren dat u voor plaatsing van een container op gemeentegrond een toestemming moet aanvragen. Op deze website staat vermeld dat: “Wilt u (een deel van) de weg gebruiken? Bijvoorbeeld om er een steiger of puincontainer te plaatsen? Dan heeft u daarvoor meestal geen vergunning nodig.”.

Informatie over vergunningen gelden voor alle bouwcontainers. Het maakt dus niet uit of u een container huurt voor: bouw- en sloopafval, grofvuil, schoon puin, hout, groenafval, grond of dat u dakafval laat afvoeren.

Kies een afvalsoort:


Plaatsen in de gemeente Echt-Susteren

Tot de gemeente Echt-Susteren behoren ook de kernen Dieteren, Echt, Koningsbosch, Maria-Hoop, Nieuwstadt, Pey, Roosteren, Sint Joost, Slek, Susteren en de buurtschappen Aan het Echterbosch, Aan Reijans, Aasterberg, Baakhoven, Berkelaar, Christinawijk, Echterbosch, Frenkenshof, Gebroek, Gulickshof, Haeselaarbroek, Heide, Hingen, Hommelhof, Illikhoven, Kokkelert, Lange Bosschen, Liboscherveld, Mariaveld, Pepinusbrug, Pepiniushof, In de Mehre, Middelveld, Munsterveld, Oevereind, Ophoven, Oud-Roosteren, Putbroek, Schilberg, Sint Anna, Sint Antoniushoeve, Spaanshuisken, Visserweert Vogelsang & Wolfskoul

Bovenstaande informatie is bijgewerkt op 14-02-2017.
ContainerOnline.nl is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade dat is ontstaan door de bovenstaande informatie.