✓ In één werkdag geplaatst   ✓ In heel Nederland   ✓ Veilig betalen via iDEAL  ✓ Scherpe all-in tarieven

Container Huren Drimmelen

Container huren DrimmelenWilt u een bouwcontainer huren in de gemeente Drimmelen? Bestel dan een container op
ContainerOnline.nl. Hieronder vindt u informatie over de mogelijk noodzakelijke vergunning voor het plaatsen van een container. Een vergunning is niet nodig bij het plaatsen van een container op eigen terrein.

Informatie gemeente Drimmelen

Op de pagina: Precariobelasting vermeld de gemeente Drimmelen dat u voor plaatsing van een container op gemeentegrond precariobelasting moet betalen. Op deze website staat vermeld dat: “U betaalt belasting voor het gebruiken van
gemeentegrond. Bijvoorbeeld omdat u een terras, steiger, reclamebord of container plaatst. U betaalt ook precariobelasting als u artikelen voor de verkoop op straat wilt uitstallen.”.

Informatie over vergunningen gelden voor alle bouwcontainers. Het maakt dus niet uit of u een container huurt voor: bouw- en sloopafval, grofvuil, schoon puin, hout, groenafval, grond of dat u dakafval laat afvoeren.

Plaatsen in de gemeente Drimmelen

Tot de gemeente Drimmelen behoren ook de kernen Binnen Moerdijk, Blauwe Sluis, Drimmelen, Gaete, Helkant, Hooge Zwaluwe, Lage Zwaluwe, Made, Oud-Drimmelen, Plukmade, Steelhoven, Stuivezand, Terheijden, Wagenberg &
Zevenbergschen Hoek(deels)

Bovenstaande informatie is bijgewerkt op 28-08-2015.
Afvalsoorten ContainerOnline is niet aansprakelijk voor enige schade welke mogelijk is ontstaan door bovenstaande informatie.