Container huren Dijk en Waard?

Zonder moeite en waar je ook bent een container huren in ‘s-Gravendeel, Maasdam, Nieuw-Beijerland, Puttershoek of een andere plaats in Dijk en Waard? Dat doe je in een paar stappen online, gewoon op je telefoon of natuurlijk via je laptop. In omgeving Dijk en Waard zijn bedrijven die containers leveren, maar er is niet altijd een container op voorraad. Wij hebben een groot netwerk, zodat we altijd wel een beschikbare container kunnen vinden, daar heb jij geen omkijken naar. Of bestel een 1m3 Big Bag die wordt per post gestuurd en voor kleinere klussen meestal al voldoende. Scheelt ook in kosten. Er zijn Big Bags voor bijna alle afvalsoorten.

Waarom je in Dijk en Waard een container huurt

In Dijk en Waard kan je je auto volgooien en naar de gemeentewerf rijden. Maar dat kost vaak veel tijd, zeker als je lang in de rij moet staan. Je klust liever door. Staat er een container in de straat of zelfs in je tuin, dan gooi je je afval erin en je bent het kwijt. Heb je tijd om na het klussen lekker de Sint Anthoniepolder in te gaan of naar Tiengemeten

Bestel een container
Afvalcontainer huren in stad

Bestel een container

Container huren voor je klus? Bestel eenvoudig een container voor jouw afval. Van een 1 m3 big bag, een 3 m3 afvalcontainer tot een 40 m3 container, voor elke klus hebben we een maatje. Kies je afvalsoort, de maat en de datum waarop je hem geplaatst wil hebben, de rest regelen wij.

Bestel direct

Vergunning voor container huren in Dijk en Waard

Een container langs de weg of op een parkeerplek neerzetten, mag dat zomaar in Dijk en Waard? Ga je een container huren en wil je die op gemeente grond laten plaatsen, dan heb je in Dijk en Waard meestal een vergunning nodig. Maar in sommige gevallen is deze niet nodig. Wanneer dat het geval is, vind je op de website van Dijk en Waard. Hier kan je ook een vergunning aanvragen. Doe dit minstens 3 weken vooraf en hou er rekening mee dat er misschien kosten berekend worden.

Container op eigen grond

Kan de container op eigen grond komen te staan, dan heb je geen vergunning nodig en hoef je deze ook niet aan te vragen. Dit scheelt natuurlijk in tijd. Fijn als je de container snel nodig hebt. Bestel je hem op werkdagen voor 16:00, dan kan hij de volgende werkdag al geplaatst worden.

Vergunning nodig voor container huren

Rolcontainers huren in Dijk en Waard

Komt er bij jouw bedrijf afval vrij, dan moet dit afgevoerd worden. Huur je rolcontainers online en bepaal zelf welke containers je wil en hoe vaak ze geleegd mogen worden. Wij zorgen dat dit gebeurd, daar heb jij verder geen zorgen om en kan je verder met ondernemen. Je bedrijfsafval geregeld in een paar klikken.

Bedrijfsafval scheiden of niet?

Moet je in Dijk en Waard je bedrijfsafval scheiden? Ja, als dit voor jouw bedrijf mogelijk is, dan moet je dit doen. Als je een rolcontainer kan vullen met een bepaalde afvalsoort, dan ben je door de overheid verplicht om dit apart aan te leveren. Het scheiden van je Afval is goed voor het milieu, maar kan ook kosten besparen. Restafval is een vrij dure afvalsoort, duurder dan bijvoorbeeld papier en karton. Bied je dit apart aan, dan scheelt dit al snel veel geld.

Bedrijfsafval scheiden

1 – Bespaar op afvalkosten

Restafval is één van de duurste afvalsoorten. Papier en karton is bijv. veel goedkoper.

2 – Beter voor het milieu

Veel bedrijfsafval is goed te recyclen. Door het gescheiden aan te bieden, belandt het niet in de verbrandingsoven.

2 – Je bent het verplicht

Produceer je genoeg bedrijfsafval om het te kunnen scheiden, dan ben je dit verplicht.

Zo werkt ContainerOnline

icon recycling wit

Selecteer welk afval je hebt

Icon container 2 wit ContainerOnline

Kies welk formaat container je wil

icon vrachtwagen wit

En klik op bestel

Direct bestellen Doe de container check

Veelgestelde vragen

Dit hangt af van welk afval er vrijkomt bij jouw klus. Kijk bij de afvalsoorten of doe de Container Check.

ContainerOnline werkt met vaste prijzen. De afvalcontainer wordt voor de genoemde prijs geplaatst, opgehaald, het afval wordt verwerkt én de prijs is inclusief BTW. Wat we van jou vragen is de juiste afvalsoort te kiezen. Wanneer er een afvalsoort in de container zit die niet is toegestaan, volgt er een toeslag voor de juiste container.

Opdrachten die op werkdagen voor 16.00 uur worden doorgegeven worden de volgende werkdag uitgevoerd.