Container huren?

In Den Bosch/’s-Hertogenbosch een container huren voor je afval? Als je gaat klussen, de tuin opknappen of de schuur opruimen, dan is een container makkelijk, veilig en snel. Hij wordt voor je deur gezet, je gooit je vuil in de bak en klaar. Geen lange rijen naar de milieustraat, geen zwervend (scherp) afval en je kan door met je klus of lekker iets anders doen. Er is tenslotte genoeg te doen in Den Bosch.

Welke container heb je nodig?

Als je gaat klussen en je wil een container huren, welke heb je dan nodig? Als je de tuin gaat snoeien en je hebt alleen groei en snoeiafval, bestel dan een groenafval container. Dit is anders dan een gemengd tuinafval container. In een gemengd tuinafval container mag namelijk ook tegels, schuttingdelen etc. en is daarom duurder. Voor de meeste klussen waar gemengd afval bij vrijkomt, heb je een bouw en sloopafval container nodig. Maar ga je een muurtje weghalen en heb je maar weinig ander afval dan steensoorten, bestel dan een puincontainer en breng het beetje ander afval naar de gemeentewerf. Voor bijna elke afvalsoort, huur je makkelijk en snel een 1m3 Big Bag, of een container van 3m3, 6m3, 10m3 of nog groter.

Bestel een container
Container huren Den Bosch

Bestel een container

Container huren voor je klus? Bestel eenvoudig een container voor jouw afval. Van een 1 m3 big bag, een 3 m3 afvalcontainer tot een 40 m3 container, voor elke klus hebben we een maatje. Kies je afvalsoort, de maat en de datum waarop je hem geplaatst wil hebben, de rest regelen wij.

Bestel direct

Vergunning voor container in Den Bosch?

Wil je in Den Bosch een container plaatsen op de openbare weg zoals op een parkeervak of de stoep, dan heb je soms meldingsplicht of een vergunning nodig. Dit is per buurt verschillend. Wil je weten of je toestemming nodig hebt, kijk dan op omgevingsloket.nl waar je een omgevingsvergunning aan kan vragen. Of neem contact op met de gemeente via telefoon of de website van Den Bosch.

Container in Den Bosch op eigen terrein

Heb je een container in ‘s-Hertogenbosch gehuurd en wil je die in je tuin of oprit plaatsen, dan heb je hier geen vergunning nodig. Een container op eigen grond mag gewoon. Handig als je zware dingen hebt en niet te ver wil lopen of je de afval via een stortkoker vanaf een verdieping rechtstreeks in de bak wil gooien. Laat je de container op eigen grond zetten, zorg dan dat er voldoende ruimte is en dat de ondergrond stevig en stabiel is. Een gevulde container kan erg zwaar zijn en het is zonde als er schade ontstaat.

Vergunning container huren Den Bosch - s hertogen bosch

Rolcontainers huren in Den Bosch

Heb je bedrijfsafval in Den Bosch, dan moet dit op de juiste manier afgevoerd worden. Weet je welk afval binnen jouw bedrijf vrijkomt, bestel dan makkelijk rolcontainers online. Op de pagina bedrijfsafval staan een aantal voorbeelden van welke rolcontainers veel gekozen worden binnen een bepaalde business, zo krijg je een beeld van wat voor jouw bedrijf zou kunnen werken.

Afval scheiden in Den Bosch

Je afval apart aanbieden is goed voor het milieu, maar kan ook enorm schelen in kosten. Een papier en karton container is bijvoorbeeld goedkoper dan een restafval container. Heb je veel organisch afval (swill) dan kan je een swill container huren. Deze lijkt duurder, maar doordat het op andere kosten bespaart, ben je vaak toch goedkoper uit. Als je swill in de restafval container gooit, dan wordt deze snel zwaar wat uiteindelijk duurder kan zijn. Daarnaast wordt een swill container omgeruild voor een schone in plaats van alleen geleegd.

Rolcontainer huren regio

Zo werkt ContainerOnline

icon recycling wit

Selecteer welk afval je hebt

Icon container 2 wit ContainerOnline

Kies welk formaat container je wil

icon vrachtwagen wit

En klik op bestel

Direct bestellen Doe de container check

Veelgestelde vragen

Dit hangt af van welk afval er vrijkomt bij jouw klus. Kijk bij de afvalsoorten of doe de Container Check.

ContainerOnline werkt met vaste prijzen. De afvalcontainer wordt voor de genoemde prijs geplaatst, opgehaald, het afval wordt verwerkt én de prijs is inclusief BTW. Wat we van jou vragen is de juiste afvalsoort te kiezen. Wanneer er een afvalsoort in de container zit die niet is toegestaan, volgt er een toeslag voor de juiste container.

Opdrachten die op werkdagen voor 16.00 uur worden doorgegeven worden de volgende werkdag uitgevoerd.