✓ In één werkdag geplaatst   ✓ In heel Nederland   ✓ Veilig betalen via iDEAL  ✓ Scherpe all-in tarieven

Container Huren Castricum

Container huren CastricumContainer huren in de gemeente Castricum? Dan bent u bij ContainerOnline.nl aan het juiste adres. Onze leveranciers plaatsen containers door heel Nederland en dus ook in Castricum. Hieronder vindt u informatie over de regelgeving voor het plaatsen van een container in Castricum. U heeft nooit een vergunning nodig als u een container plaatst op eigen terrein.

Informatie gemeente Castricum

Op de pagina: Gebruik gemeentegrond vermeld de gemeente Castricum dat u voor het plaatsen van een container een vergunning nodig heeft. Op deze website staat vermeld: ” Voor het plaatsen van een container, bouwmaterialen, een bouwkeet heeft u een vergunning van de gemeente nodig. Voor het gebruik van gemeentegrond bent u precariobelasting verschuldigd.”.

Kies een afvalsoort:


Plaatsen in de gemeente Castricum

Tot de gemeente Castricum behoren ook de dorpen Akersloot, Bakkum, Bakkum-Noord, Castricum aan Zee, De Woude, Dusseldorp, Limmen en de buurtschappen Boekel, Duin en Bosch (landgoed en woongebied), Heemstee, Klein Dorregeest (gedeeltelijk), Kogerpolder (gedeeltelijk), Molendijk, Noord-Bakkum, Noord-End, Oosterbuurt, Oosterzij (gedeeltelijk), Schulpstet, Starting en Stierop.

Bovenstaande informatie is bijgewerkt op 14-02-2017.
ContainerOnline.nl is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade dat is ontstaan door de bovenstaande informatie.