✓ In één werkdag geplaatst   ✓ In heel Nederland   ✓ Veilig betalen via iDEAL  ✓ Scherpe all-in tarieven

Container Huren Buren

Container huren BurenWilt u een bouwcontainer huren in de gemeente Buren? Bestel dan een container op ContainerOnline.nl. Hieronder vindt u informatie over de mogelijk noodzakelijke vergunning voor het plaatsen van een container. Een vergunning is niet nodig bij het plaatsen van een container op eigen terrein.

Informatie gemeente Buren

De gemeente Buren vermeld niet duidelijk welke regelgeving geldt voor het plaatsen van een container op de openbare weg. ContainerOnline raad u aan om contact te zoeken met de gemeente om eventuele verwarring te voorkomen.

Informatie over vergunningen gelden voor alle bouwcontainers. Het maakt dus niet uit of u een container huurt voor: bouw- en sloopafval, grofvuil, schoon puin, hout, groenafval, grond of dat u dakafval laat afvoeren.

Kies een afvalsoort:


Plaatsen in de gemeente Buren

Tot de gemeente Buren behoren de dorpen Asch, Beusichem, Eck en Wiel, Erichem, Ingen, Kerk-Avezaath, Lienden, Maurik, Ommeren, Ravenswaaij, Rijswijk, Zoelen & Zoelmond en de buurtschappen Aalst, Bontemorgen, De Bosjes, Essebroek, Ganzert, De Heuvel, Hoog Kana, Hoogmeien, Klinkenberg, Leutes, Luchtenburg, Lutterveld, De Mars, Meerten,
Meertenwei Ommerenveld, Tweesluizen, Zandberg, Zevenmorgen & Zwarte Paard.

Bovenstaande informatie is bijgewerkt op 14-02-2017.
ContainerOnline.nl is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade dat is ontstaan door de bovenstaande informatie.