Heb je vragen? Bel of chat met ons - 085-3035343

Container Huren Borger-Odoorn

Container huren Borger-OdoornContainer huren in de gemeente Borger-Odoorn? Dan bent u bij ContainerOnline.nl aan het juiste adres. Onze leveranciers plaatsen containers door heel Nederland en dus ook in Borger-Odoorn. Hieronder vindt u informatie over de regelgeving voor het plaatsen van een container in Borger-Odoorn. U heeft nooit een vergunning nodig als u een container plaatst op eigen terrein.

Informatie gemeente Borger-Odoorn

De gemeente Borger-Odoorn geeft niet duidelijk op de website weer welke regels er zijn over het plaatsen van een container op de openbare weg.

Informatie over vergunningen gelden voor alle bouwcontainers. Het maakt dus niet uit of u een container huurt voor: bouw- en sloopafval, grofvuil, schoon puin, hout, groenafval, grond of dat u dakafval laat afvoeren.

Kies een afvalsoort:


Plaatsen in de gemeente Borger-Odoorn

Tot de gemeente Borger-Odoorn behoren de plaatsen Borger, Bronneger, Buinen, Buinerveen, Drouwen, Drouwenerveen, Eerste Exloërmond, Tweede Exloërmond, Ees, Eesergroen, Exloërveen, Exloo, Klijndijk, Nieuw-Buinen, Odoorn, Odoornerveen, Valthe, Valthermond, Tweede Valthermond, Westdorp & Zandberg (gedeeltelijk) en de buurtschappen Boermastreek, Bronnegerveen, Drouwenermond, Eeserveen, Ellertshaar, Exloërkijl & Valtherblokken.

Bovenstaande informatie is bijgewerkt op 14-02-2017.
ContainerOnline.nl is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade dat is ontstaan door de bovenstaande informatie.