✓ In één werkdag geplaatst   ✓ In heel Nederland   ✓ Veilig betalen via iDEAL  ✓ Scherpe all-in tarieven

Container Huren Ten Boer

Container huren Ten BoerContainer huren in de gemeente Ten Boer? Dan bent u bij ContainerOnline.nl aan het juiste adres. Onze leveranciers plaatsen containers door heel Nederland en dus ook in Ten Boer. Hieronder vindt u informatie over de regelgeving voor het plaatsen van een container in Ten Boer. U heeft nooit een vergunning nodig als u een container plaatst op eigen terrein.

Informatie gemeente Ten Boer

Op de pagina: Ingebruikgeving gemeentegrond vermeld de gemeente Ten Boer dat u voor plaatsing van een container op gemeentegrond een verzoek moet indienen. Op deze website staat vermeld dat: ” De gemeente biedt bewoners en eigenaren van woningen de mogelijkheid de grond van bepaalde groenstroken gratis in gebruik te nemen. U kunt (als burger, bedrijf of instelling) bij de gemeente een verzoek indienen om gemeentelijke grond (tijdelijk) in gebruik te nemen. Bij de toekenning van het verzoek blijft de gemeente wel eigenaar van de grond, maar geeft u het recht om de grond onder gemeentelijke voorwaarden voor een vastgesteld doel te gebruiken.”.

Informatie over vergunningen gelden voor alle bouwcontainers. Het maakt dus niet uit of u een container huurt voor: bouw- en sloopafval, grofvuil, schoon puin, hout, groenafval, grond of dat u dakafval laat afvoeren.

Kies een afvalsoort:


Plaatsen in de gemeente Ten Boer

Tot de gemeente Ede behoren de plaatsen Achter-Thesinge, Boltklap, Bouwerschap, Bovenrijge, Emmerwolde, Garmerwolde, Hemert, Kröddeburen, Lageweg, Lellens, Lutjewolde, Oosterdijkshorn, Sint-Annen, Steerwolde, Ten Boer, Ten Post, Thesinge, Winneweer, Wittewierum, Woltersum & Zevenhuisjes.

Bovenstaande informatie is bijgewerkt op 14-02-2017.
ContainerOnline.nl is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade dat is ontstaan door de bovenstaande informatie.