✓ In één werkdag geplaatst   ✓ In heel Nederland   ✓ Veilig betalen via iDEAL  ✓ Scherpe all-in tarieven

Container Huren Blaricum

Container huren BlaricumWilt u een bouwcontainer huren in de gemeente Blaricum? Bestel dan een container op
ContainerOnline.nl. Hieronder vindt u informatie over de mogelijk noodzakelijke vergunning voor het plaatsen van een container. Een vergunning is niet nodig bij het plaatsen van een container op eigen terrein.

Informatie gemeente Blaricum

Op de pagina: Precario vermeld de gemeente Blaricum dat u voor het plaatsen van een container mogelijk een ontheffing nodig heeft. Op deze website staat vermeld: “Precariobelasting betaalt u in Blaricum als u voorwerpen plaatst in, op of boven gemeentegrond die bestemd is voor de openbare dienst. Voorbeelden van voorwerpen waarvoor precariobelasting wordt opgelegd zijn: containers voor bijvoorbeeld de opvang van bouwpuin, overkappingen en kabels in de grond.”.

Informatie over vergunningen gelden voor alle bouwcontainers. Het maakt dus niet uit of u een container huurt voor: bouw- en sloopafval, grofvuil, schoon puin, hout, groenafval, grond of dat u dakafval laat afvoeren.

Plaatsen in de gemeente Blaricum

Tot de gemeente Blaricum behoren ook de kernen Bijvanck en Nieuw-Blaricum.

Bovenstaande informatie is bijgewerkt op 25-07-2015.
Afvalsoorten ContainerOnline is niet aansprakelijk voor enige schade welke mogelijk is ontstaan door bovenstaande informatie.