✓ In één werkdag geplaatst   ✓ In heel Nederland   ✓ Veilig betalen via iDEAL  ✓ Scherpe all-in tarieven

Container Huren Bergen NH

Container huren Bergen NHContainer huren in de gemeente Bergen NH? Dan bent u bij ContainerOnline.nl aan het juiste adres. Onze leveranciers plaatsen containers door heel Nederland en dus ook in Bergen NH. Hieronder vindt u informatie over de regelgeving voor het plaatsen van een container in Bergen NH. U heeft nooit een vergunning nodig als u een container plaatst op eigen terrein.

Informatie gemeente Bergen NH

Op de pagina: Voorwerpen op de openbare weg vermeld de gemeente Bergen NH dat u voor het plaatsen van een container mogelijk een vergunning of toestemming nodig heeft. Op deze website staat vermeld dat: “Een bouwkeet of grote container kunnen heel handig zijn bij een verbouwing. Maar u mag niet altijd zomaar een groot voorwerp langs de kant van de weg of op de stoep (laten) plaatsen. Anderen kunnen er immers last van hebben. U heeft daarom vaak toestemming nodig van de gemeente om het obstakel te plaatsen.”.

Informatie over vergunningen gelden voor alle bouwcontainers. Het maakt dus niet uit of u een container huurt voor: bouw- en sloopafval, grofvuil, schoon puin, hout, groenafval, grond of dat u dakafval laat afvoeren.


Plaatsen in de gemeente Bergen NH

Tot de gemeente Bergen NH behoren ook de dorpen/gehuchten Aagtdorp, Bergen aan Zee, Bregtdorp, Camperduin, Catrijp, Egmond aan den Hoef, Egmond aan Zee, Egmond Binnen, Groet, Hargen, Rinnegom, Schoorl, Schoorldam (gedeeltelijk) en Wimmenum. Ook de badplaatsen Hargen aan Zee Schoorl aan Zee en de buurtschapen Duyncroft, Egmondermeer, Het Woud en Zanegeest behoren tot de gemeente Bergen NH.

Bovenstaande informatie is bijgewerkt op 14-02-2017.
ContainerOnline.nl is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade dat is ontstaan door de bovenstaande informatie.