✓ In één werkdag geplaatst   ✓ In heel Nederland   ✓ Veilig betalen via iDEAL  ✓ Scherpe all-in tarieven

Container Huren Beesel

Container huren BeeselContainer huren in de gemeente Beesel? Dan bent u bij ContainerOnline.nl aan het juiste adres. Onze leveranciers plaatsen containers door heel Nederland en dus ook in Beesel. Hieronder vindt u informatie over de regelgeving voor het plaatsen van een container in Beesel. U heeft nooit een vergunning nodig als u een container plaatst op eigen terrein.

Informatie gemeente Beesel

Op de pagina: Grond, verzoek tot in gebruik geven vermeld de gemeente Beesel dat u voor plaatsing van een container op gemeentegrond een verzoek moet indienen. Op deze website staat vermeld dat: ” U kunt (als burger, bedrijf of instelling) bij de gemeente een verzoek indienen om gemeentelijke grond in gebruik te nemen. Bij toekenning van het verzoek blijft de gemeente wel eigenaar van de grond, maar geeft u het recht om de grond onder gemeentelijke voorwaarden voor een vastgesteld doel te gebruiken.”.

Informatie over vergunningen gelden voor alle bouwcontainers. Het maakt dus niet uit of u een container huurt voor: bouw- en sloopafval, grofvuil, schoon puin, hout, groenafval, grond of dat u dakafval laat afvoeren.

Kies een afvalsoort:


Plaatsen in de gemeente Beesel

Tot de gemeente Beesel behoren ook de plaatsen Offenbeek, Reuver & Rijkel.

Bovenstaande informatie is bijgewerkt op 14-02-2017.
ContainerOnline.nl is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade dat is ontstaan door de bovenstaande informatie.