✓ In één werkdag geplaatst   ✓ In heel Nederland   ✓ Veilig betalen via iDEAL  ✓ Scherpe all-in tarieven

Container Huren Asten

Container huren AstenWilt u een bouwcontainer huren in de gemeente Asten? Bestel dan een container op
ContainerOnline.nl. Hieronder vindt u informatie over de mogelijk noodzakelijke vergunning voor het plaatsen van een container. Een vergunning is niet nodig bij het plaatsen van een container op eigen terrein.

Informatie gemeente Asten

De gemeente Asten vermeldt geen informatie over het plaatsen van een container op gemeentegrond op de website. Indien u een container wilt plaatsen op gemeentegrond dan verwijst de gemeente naar de regels die in de Algemene Plaatselijke Verordening zijn opgenomen. Als u zich daar aan houd dan is er geen vergunning of ontheffing nodig.

Informatie over vergunningen gelden voor alle bouwcontainers. Het maakt dus niet uit of u een container huurt voor: bouw- en sloopafval, grofvuil, schoon puin, hout, groenafval, grond of dat u dakafval laat afvoeren.

Plaatsen in de gemeente Asten

Tot de gemeente Asten behoren de dorpen Asten, Heusden & Ommel en de buurtschappen Achterbosch, Achterste
Diesdonk, Behelp, Bussel, De Beek, De Berken, Dijk, Heusden, Laarbroek, Oostappen, Rinkveld, Stegen, Voordeldonk, Voorste Diesdonk, Voorste-Heusden & Vosselen.

Bovenstaande informatie is bijgewerkt op 21-10-2015.
Afvalsoorten ContainerOnline is niet aansprakelijk voor enige schade welke mogelijk is ontstaan door bovenstaande informatie.