✓ In één werkdag geplaatst   ✓ In heel Nederland   ✓ Veilig betalen via iDEAL  ✓ Scherpe all-in tarieven

Container Huren Arnhem

Container huren ArnhemEen container huren in Arnhem? ContainerOnline plaatst containers in heel Nederland, tegen een scherp tarief. Het plaatsen van een container op uw eigen grond mag gewoon zonder vergunning. Wilt u de container op de gemeentegrond plaatsen, dan heeft u wellicht te maken met een vergunning, ontheffing of een aantal regels. Wij zochten het voor u uit.

Vergunning nodig gemeente Arnhem

Op de website van gemeente Arnhem is het volgende te lezen: “Voor het plaatsen van een bouwafvalcontainer op verhard terrein (bijvoorbeeld een parkeerplaats) buiten het centrum, winkelcentra en –straten en het grote groen in de stad of een steiger buiten het centrum kunt u volstaan met een melding.” De melding kunt u gemakkelijk doen middels het online formulier op de website en hieraan zijn verder geen kosten verbonden.

De gemeente Arnhem spreekt over een bouwafvalcontainer. Hiermee worden alle containers bedoeld die u vindt op de website. Bouw- en sloopafvalcontainer, grofvuilcontainer, schoonpuin container, hout, groen en grondafval.

Kies een afvalsoort:


Plaatsen in de gemeente Arnhem

Tot de gemeente Arnhem behoren de dorpen Elden & Schaarsbergen en de buurtschappen De Praets, ’t Vlot & Terlet (deels).

Bovenstaande informatie is bijgewerkt op 02-12-2016.
ContainerOnline is niet aansprakelijk voor enige schade welke mogelijk is ontstaan door bovenstaande informatie.