In Arnhem een container huren?

Woon je in Arnhem en ga je verbouwen, opruimen of flink in de tuin werken? Een container huren is een goede manier om snel, makkelijk en veilig van je afval af te komen. Je regelt dit gewoon online. De vuilcontainer wordt voor je deur geplaatst (je hoeft hier niet voor thuis te zijn), jij gooit het afval erin en geeft aan wanneer hij opgehaald kan worden.

Waarom een container in Arnhem huren

Met de Veluwe als achtertuin en de vele groene parken, is het fijn om een steentje bij te dragen aan het groene imago van Arnhem. Door een container te huren wordt het afval op de juiste manier afgevoerd en verwerkt. Jij bestelt de container en wij zorgen dat hij wordt gebracht door een afvalverwerker uit de buurt. Goed voor het milieu en voor je portemonnee. Het scheelt jou ritjes naar de milieustraat en kan jij die tijd lekker besteden in een park of met de kinderen naar Burgers’ Zoo of het Nederlands Openluchtmuseum.

Bestel een container
Container huren Arnhem

Bestel een container

Container huren voor je klus? Bestel eenvoudig een container voor jouw afval. Van een 1 m3 big bag, een 3 m3 afvalcontainer tot een 40 m3 container, voor elke klus hebben we een maatje. Kies je afvalsoort, de maat en de datum waarop je hem geplaatst wil hebben, de rest regelen wij.

Bestel direct

Vergunning voor container huren

Heb je een afvalcontainer besteld of ben je dat van plan en komt hij op gemeentegrond te staan, dan heb je in Arnhem vaak een vergunning nodig. Check daarom voordat je de container gaat huren of je hem mag neerzetten waar je wil, of dat je daarvoor toestemming nodig hebt. Controleer dit op de website van Arnhem of neem contact op met de gemeente.

Bestelde container op eigen terrein

Wil je de container op eigen grond neerzetten, dan heb je hier geen vergunning voor nodig. Een vuilcontainer mag altijd op je eigen oprit of tuin staan. Zorg er dan wel voor dat er genoeg ruimte is dat hij goed neergezet en opgehaald kan worden. Hij wordt met een grote wagen (portaalwagen) neergezet. Als de chauffeur hem niet neer kan zetten, wordt er misschien een loze rit berekend en dat is zonde van de kosten. TIP: zet niet je auto naast de container neer, als iemand per ongeluk bijvoorbeeld een zware steen naast de bak gooit, heb je hem misschien door je ruit.

Vergunning container huren Arnhem

Rolcontainers huren in Arnhem

Als je een bedrijf in Arnhem hebt, heb je waarschijnlijk ook bedrijfsafval. Waarschijnlijk restafval, maar misschien ook wel veel papier en karton, PD of glas. Ondernemers moeten bedrijfsafval zelf af laten voeren. Dit hoeft niet veel tijd te kosten, Je bestelt je rolcontainers gewoon online en je bent klaar. Kan je weer verder met ondernemen.

Afval scheiden in Arnhem

Veel bedrijfsafval is goed te recyclen. Het is daarom zonde om alles in de restafval container te gooien. Zeker als dit zware afvalsoorten zijn zoals swill (organisch afval). Als je zoveel van een bepaalde afvalsoort hebt dat je er een container mee kan vullen, dan ben je het als ondernemer ook verplicht om het apart aan te bieden. Afval scheiden is natuurlijk goed voor het milieu, maar kan ook kosten besparen doordat sommige afvalsoorten goedkoper zijn dan restafval of dat je kosten bespaart voor bijvoorbeeld het reinigen van een swill container.

Rolcontainer huren regio

Zo werkt ContainerOnline

icon recycling wit

Selecteer welk afval je hebt

Icon container 2 wit ContainerOnline

Kies welk formaat container je wil

icon vrachtwagen wit

En klik op bestel

Direct bestellen Doe de container check

Veelgestelde vragen

Dit hangt af van welk afval er vrijkomt bij jouw klus. Kijk bij de afvalsoorten of doe de Container Check.

ContainerOnline werkt met vaste prijzen. De afvalcontainer wordt voor de genoemde prijs geplaatst, opgehaald, het afval wordt verwerkt én de prijs is inclusief BTW. Wat we van jou vragen is de juiste afvalsoort te kiezen. Wanneer er een afvalsoort in de container zit die niet is toegestaan, volgt er een toeslag voor de juiste container.

Opdrachten die op werkdagen voor 16.00 uur worden doorgegeven worden de volgende werkdag uitgevoerd.