Container huren in Apeldoorn?

Een afvalcontainer huren in Apeldoorn is zo gebeurd. Weet je al welke container je nodig hebt, dan bestel je hem online binnen een paar klikken. Weet je het nog niet, doe dan de container check. Wat voor klus je ook op de planning hebt, er is altijd wel een container voor beschikbaar: 3m3, 6m3, 10m3 of nog groter. Heb je niet zo veel afval of weet je nog niet wanneer je er vanaf wil, dan is een 1m3 Big Bag handig. Deze wordt per post verstuurd en kan je makkelijk bewaren tot je hem nodig hebt. Is hij vol, dan laat je hem afvoeren. Zo simpel is het.

Waarom een container huren in Apeldoorn

Apeldoorn staat bekend om haar groene karakter, de prachtige stadsparken en het Nationale Park De Hoge Veluwe. Een groene stad houden we natuurlijk graag groen. Door het afval goed af te laten voeren, help je daar een handje bij. En daarbij scheelt een container huren een hoop tijd omdat je niet heen en weer naar de gemeentewerf hoeft te rijden en niet in de rij hoeft te staan. Die kan je mooi zelf besteden in een van de parken of het historische centrum.

Bestel een container
Vergunning nodig container huren Apeldoorn

Bestel een container

Container huren voor je klus? Bestel eenvoudig een container voor jouw afval. Van een 1 m3 big bag, een 3 m3 afvalcontainer tot een 40 m3 container, voor elke klus hebben we een maatje. Kies je afvalsoort, de maat en de datum waarop je hem geplaatst wil hebben, de rest regelen wij.

Bestel direct

Vergunning voor container huren in Apeldoorn

Wil je in Apeldoorn een container huren, dan heb je vaak een vergunning nodig als je hem op de openbare weg of een parkeervak gaat zetten. Wil je zeker weten of dit voor jou geldt, neem dan eerst even contact op met de gemeente op check de website van Apeldoorn. Doe dit op tijd, zodat de gemeente tijd heeft om het verzoek te verwerken. Hou er rekening mee dat hier mogelijk kosten aan zitten.

Container in Apeldoorn op eigen terrein

Heb je een container besteld en wil je hem op eigen grond neerzetten, dan heb je hier geen vergunning voor nodig. Dit mag gewoon. Als je dit doet, zorg er dan voor dat de vuilcontainer op stabiele grond staat en dat er voldoende ruimte in om de container te plaatsen en op te halen zonder schade. TIP: wil je de container op zaterdag gebruiken, zorg dan dat hij er vrijdag (of zelfs donderdag) al staat.

Vergunning container huren Apeldoorn

Rolcontainers huren in Apeldoorn

Heb je een onderneming in Apeldoorn en komt daar afval bij vrij, dan moet je dit zelf laten afvoeren. Is dat veel werk? Nee hoor. Bestel je rolcontainers in een paar klikken, vul je gegevens in en klaar. Online bestellen gaat snel, is overzichtelijk en we werken niet met lange contracten of onduidelijke voorwaarden. Zo weet je precies waar je aan toe bent en kun jij je richten op jouw bedrijf.

Welke rolcontainer heb ik nodig?

Welke container(s) je nodig hebt, ligt eraan welke afvalsoorten er vrijkomen en hoeveel je wil scheiden. Afval scheiden is goed voor het milieu, maar als je genoeg afval van een bepaalde soort hebt voor een volle container, dan ben je het ook verplicht. De meeste bedrijven hebben restafval en vaak een papier en karton container. Heb je een professionele keuken, dan is het verstandig om het organische afval (swill) niet in de restafval container te gooien maar daar een aparte swill container voor te huren. Op de pagina bedrijfsafval staan een aantal voorbeelden van welke rolcontainers gebruikelijk zijn in een bepaalde business.

Rolcontainer huren regio

Zo werkt ContainerOnline

icon recycling wit

Selecteer welk afval je hebt

Icon container 2 wit ContainerOnline

Kies welk formaat container je wil

icon vrachtwagen wit

En klik op bestel

Direct bestellen Doe de container check

Veelgestelde vragen

Dit hangt af van welk afval er vrijkomt bij jouw klus. Kijk bij de afvalsoorten of doe de Container Check.

ContainerOnline werkt met vaste prijzen. De afvalcontainer wordt voor de genoemde prijs geplaatst, opgehaald, het afval wordt verwerkt én de prijs is inclusief BTW. Wat we van jou vragen is de juiste afvalsoort te kiezen. Wanneer er een afvalsoort in de container zit die niet is toegestaan, volgt er een toeslag voor de juiste container.

Opdrachten die op werkdagen voor 16.00 uur worden doorgegeven worden de volgende werkdag uitgevoerd.