Container huren?

In Amersfoort een afvalcontainer huren heeft veel voordelen: Je hoeft niet naar de milieustraat (en dus ook niet in de lange rij), je kan door met klussen en het (scherpe) afval zwerft niet rond. Met een vuilcontainer voor de deur ben je direct van je afval af en heb je nergens omkijken naar. 3m3, 6m3, 10m3 of nog groter, bestel een container in Amersfoort en ontdek het gemak.

Waarom een container huren in Amersfoort?

Amersfoort, de ‘keistad’, met haar oude, mooie stadshart, de Koppelpoort, Onze Lieve Vrouwentoren en de Amersfoortse kei. Een prachtige stad waar altijd wat te doen is. Heb je een klus waar afval bij vrijkomt, dan kan je dat naar de gemeentewerf brengen, maar dat kost meestal wel wat tijd. Zeker als je meerdere keren heen en weer moet rijden. Heb je een karretje, of moet het afval in je auto die je daarna weer schoon moet maken? Een afvalcontainer zorgt voor veel gemak, maar vooral ook tijdsbesparing, die je mooi kan besteden in je stad. Sta je liever in de file naar de werf, of gooi je jouw afval gewoon in de bak en ga je lekker doen waar je zin in hebt? Een container staat meestal de volgende dag al voor je deur (hoef je niet voor thuis te blijven) en mag 4 weken huurvrij blijven staan.

Bestel een container
Container huren Amersfoort

Bestel een container

Container huren voor je klus? Bestel eenvoudig een container voor jouw afval. Van een 1 m3 big bag, een 3 m3 afvalcontainer tot een 40 m3 container, voor elke klus hebben we een maatje. Kies je afvalsoort, de maat en de datum waarop je hem geplaatst wil hebben, de rest regelen wij.

Bestel direct

Vergunning voor container huren in Amersfoort

In Amersfoort heb je meestal een vergunning nodig als je een container neer wil zetten op de openbare weg. Ga je een container bestellen en komt die op een parkeervak, stoep of openbare weg? Controleer dan op de website van Amersfoort of je toestemming nodig hebt. Je kan uiteraard ook altijd de gemeente bellen. TIP: doe dit op tijd, zodat de gemeente tijd heeft om je verzoek te verwerken.

Container in Amersfoort op eigen grond

Wil je de container op eigen terrein laten plaatsen, dan heb je hier geen vergunning voor nodig. Een container op eigen grond mag altijd. Handig als je zware dingen hebt en niet te veel wil lopen of als je op een verdieping aan het klussen bent en je het afval via een stortkoker rechtstreeks in de container wil gooien. LET OP: een volle container kan erg zwaar zijn, zorg daarom dat hij op een stabiele ondergrond staat (liever geen dunne tegels) en er genoeg ruimte is voor de chauffeur om deze neer te zetten en op te halen. Zonde als hier schade door ontstaat.

Vergunning nodig container in Amersfoort

Rolcontainers huren in Amersfoort

Amersfoort is een interessante stad voor ondernemers en het aantal bedrijven groeit. Heb jij een bedrijf en wil je jouw bedrijfsafval op een juiste manier af laten voeren, huur dan heel simpel rolcontainers online. In een paar klikken is het geregeld en heb je er geen omkijken meer naar. Wij regelen het plaatsen van de containers en dat ze geleegd worden.

Bedrijfsafval af laten voeren in Amersfoort

Als ondernemer die je jouw bedrijfsafval zelf af te laten voeren. En heb je van een bepaalde afvalsoort voldoende om een container te vullen, dan ben je ook verplicht om het te scheiden en apart aan te leveren. Welke rolcontainers je nodig hebt, verschilt per onderneming en ook of de container binnen staat en dus door de deur moet passen, of dat hij buiten blijft staan. Een 240 liter restafval container of een 660 liter karton (scheelt dozen vouwen), je bestelt het makkelijk online.

Rolcontainer huren regio

Zo werkt ContainerOnline

icon recycling wit

Selecteer welk afval je hebt

Icon container 2 wit ContainerOnline

Kies welk formaat container je wil

icon vrachtwagen wit

En klik op bestel

Direct bestellen Doe de container check

Veelgestelde vragen

Dit hangt af van welk afval er vrijkomt bij jouw klus. Kijk bij de afvalsoorten of doe de Container Check.

ContainerOnline werkt met vaste prijzen. De afvalcontainer wordt voor de genoemde prijs geplaatst, opgehaald, het afval wordt verwerkt én de prijs is inclusief BTW. Wat we van jou vragen is de juiste afvalsoort te kiezen. Wanneer er een afvalsoort in de container zit die niet is toegestaan, volgt er een toeslag voor de juiste container.

Opdrachten die op werkdagen voor 16.00 uur worden doorgegeven worden de volgende werkdag uitgevoerd.