✓ Binnen 24 uur geplaatst   ✓ Veilig betalen via iDEAL  ✓ Scherpe all-in tarieven

Container Huren Almere

Container huren AlmereVerbouwen of verhuizen? Dan is het prettig als er een bouwcontainer bij uw huis wordt geplaatst. Huur een container via ContainerOnline en de bouwbak wordt bij uw huis geplaatst. Op uw eigen terrein kan dit altijd zonder vergunning. Wilt u de container op de gemeentegrond laten plaatsen zijn hiervoor een aantal regels.

Vergunning nodig?

De gemeente Almere vermeldt dat u een vergunning aan moet vragen, wilt u objecten plaaten op de openbare weg: “Vanwege de toegankelijkheid van de openbare weg wordt een vergunning voor het plaatsen van objecten voor (ver)bouwactiviteiten alleen toegestaan als het tijdelijk en noodzakelijk is. Plaatst u de objecten op particuliere grond, dan heeft u geen vergunning nodig.”.

Dit kunt u via de website van de gemeente gemakkelijk online doen. Houdt u er wel rekening mee dat u het verkrijgen van een vergunning 4 weken kan duren.

De bouwcontainer kan voor alle afvalsoorten gebruikt worden. Dus zowel bouw en sloopafval, een grofvuilcontainer, schoon puin, houtcontainer of groencontainer.

Kies een afvalsoort:


Plaatsen in de gemeente Almere

De gemeente Almere bestaat (of zal bestaan) uit de volgende stadsdelen:
Stad
Haven
Buiten
Hout
Poort
Pampus
Oosterwold

Bovenstaande informatie is bijgewerkt op 30-11-2016.
ContainerOnline is niet aansprakelijk voor enige schade welke mogelijk is ontstaan door bovenstaande informatie.