Container huren?

Wil je een container huren in Almere, dan doe je dat makkelijk binnen een paar klikken. Kies het formaat van de container, welke afvalsoort en klik op bestel, dat is het. Wij zorgen dat de bak voor je deur staat en weer opgehaald wordt als jij dat hebt aangegeven. Maak je een account aan, dan is het nog makkelijker.

Welke containers zijn er in Almere

Almere is een nieuwe maar goed ontwikkelde stad. Bijna de helft van Flevoland woont in Almere, dat zegt eigenlijk al genoeg. De afvalverwerking is goed geregeld en er is dus altijd wel een container die bij je past. Weet je welke container je nodig hebt, dan is het alleen nog maar kiezen en bestellen. Van een 1m3 Big Bag tot containers van 3m3, 6m3, 10m3 of nog groter voor vrijwel alle afvalsoorten. Weet je nog niet welke afvalcontainer je nodig hebt, doe dan de container check.

Bestel een container
Container huren Almere

Bestel een container

Container huren voor je klus? Bestel eenvoudig een container voor jouw afval. Van een 1 m3 big bag, een 3 m3 afvalcontainer tot een 40 m3 container, voor elke klus hebben we een maatje. Kies je afvalsoort, de maat en de datum waarop je hem geplaatst wil hebben, de rest regelen wij.

Bestel direct

Vergunning voor container huren

Als je in Almere een container gaat huren, is het belangrijk om te weten of deze wel geplaats mag worden. Vaak is er een vergunning nodig en dient deze op tijd aangevraagd te worden. Doe dit minimaal 4 weken van te voren, maar het liefst nog eerder. De gemeente heeft tijd nodig voor de aanvraag voor het plaatsen van een afvalcontainer op openbare grond. Kijk op de website van Almere voor meer informatie.

Container in Almere op eigen grond

Huur je een container die op eigen grond komt te staan, dan heb je geen toestemming van gemeente Almere nodig. Komt hij op je oprit of in je tuin dan mag dat gewoon. Pas wel op dat er geen schade ontstaat. Plaats de afvalcontainer op een stevige ondergrond en het liefst een stuk van objecten. Een volle bouwcontainer is vaak erg zwaar en je wil niet dat zo een gewicht tegen iets aanbotst. Zet liever ook niet je auto naast de container.

Vergunning container huren Almere

Rolcontainers huren in Almere

Bedrijfsafval in Almere? Bij bedrijfsafval mag je dat niet zomaar naar de werf brengen. De afvoer van het afval moet je zelf regelen. Hiervoor huur je rolcontainers die op afgesproken dagen en hoe vaak je wil worden geleegd. Dit regel je gewoon zelf online. Kies de afvalsoort, het formaat van de container en hoe vaak hij geleegd moet worden. Dan alleen nog je bedrijfsgegevens en klaar.

Welke container heb ik nodig?

De meeste bedrijven hebben restafval, dat is vergelijkbaar met wat er thuis in de vuilnisbak gaat. Daarnaast hebben veel bedrijven een papier en karton container, mede omdat dit een voordelige afvalsoort is en daarom interessant om te scheiden. In de horeca heb je veel organisch afval (swill), ondanks dat het misschien goedkoper lijkt om swill in de restafval container te gooien, is een aparte swill container vaak toch voordeliger. Op de pagina bedrijfsafval staan een aantal voorbeelden van bedrijven en welke rolcontainers die meestal hebben.

Rolcontainer huren regio

Zo werkt ContainerOnline

icon recycling wit

Selecteer welk afval je hebt

Icon container 2 wit ContainerOnline

Kies welk formaat container je wil

icon vrachtwagen wit

En klik op bestel

Direct bestellen Doe de container check

Veelgestelde vragen

Dit hangt af van welk afval er vrijkomt bij jouw klus. Kijk bij de afvalsoorten of doe de Container Check.

ContainerOnline werkt met vaste prijzen. De afvalcontainer wordt voor de genoemde prijs geplaatst, opgehaald, het afval wordt verwerkt én de prijs is inclusief BTW. Wat we van jou vragen is de juiste afvalsoort te kiezen. Wanneer er een afvalsoort in de container zit die niet is toegestaan, volgt er een toeslag voor de juiste container.

Opdrachten die op werkdagen voor 16.00 uur worden doorgegeven worden de volgende werkdag uitgevoerd.