Container Huren Tholen

Container huren TholenWilt u een bouwcontainer huren in de gemeente Tholen? Bestel dan een container op ContainerOnline.nl. Hieronder vindt u informatie over de mogelijk noodzakelijke vergunning voor het plaatsen van een container. Een vergunning is niet nodig bij het plaatsen van een container op eigen terrein.

Informatie gemeente Tholen

Op de pagina: Obstakel op de openbare weg plaatsen vermeld de gemeente Tholen dat u voor plaatsing van een container op gemeentegrond toestemming moet vragen. Op deze website staat vermeld dat: “Een bouwkeet of grote container kunnen heel handig zijn bij een verbouwing. Maar u mag niet altijd een groot voorwerp langs de kant van de weg of op de stoep (laten) plaatsen. Anderen kunnen er immers last van hebben. U heeft daarom vaak toestemming nodig van de gemeente om het obstakel te plaatsen.”.

Informatie over vergunningen gelden voor alle bouwcontainers. Het maakt dus niet uit of u een container huurt voor: bouw- en sloopafval, grofvuil, schoon puin, hout, groenafval, grond of dat u dakafval laat afvoeren.

Kies een afvalsoort:


Plaatsen in de gemeente Tholen

Tot de gemeente Tholen behoren de steden Sint-Maartensdijk & Tholen, de dorpen Anna Jacobapolder, Oud-Vossemeer, Poortvliet, Scherpenisse, Sint-Annaland, Sint Philipsland & Stavenisse en de buurtschappen Botshoofd, De Sluis, Gorishoek, Malland, Molenvliet, Oud Kerkhof, Oudeland, De Rand, Schoondorp, Strijenham & Westkerke.

Bovenstaande informatie is bijgewerkt op 14-02-2017.
ContainerOnline.nl is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade dat is ontstaan door de bovenstaande informatie.