✓ In één werkdag geplaatst   ✓ In heel Nederland   ✓ Veilig betalen via iDEAL  ✓ Scherpe all-in tarieven

Container Huren Teylingen

Container huren TeylingenWilt u een bouwcontainer huren in de gemeente Teylingen? Bestel dan een container op ContainerOnline.nl. Hieronder vindt u informatie over de mogelijk noodzakelijke vergunning voor het plaatsen van een container. Een vergunning is niet nodig bij het plaatsen van een container op eigen terrein.

Informatie gemeente Teylingen

Op de pagina: Gebruik gemeentegrond vermeld de gemeente Teylingen dat u voor plaatsing van een container een ontheffing aan moet vragen. Op deze website staat vermeld dat: “Wilt u een voorwerp of stof aan, op, in, over of boven de openbare weg plaatsen? Dan heeft u in sommige gevallen een ontheffing nodig. In andere gevallen kunt u volstaan met een melding.”.

Informatie over vergunningen gelden voor alle bouwcontainers. Het maakt dus niet uit of u een container huurt voor: bouw- en sloopafval, grofvuil, schoon puin, hout, groenafval, grond of dat u dakafval laat afvoeren.

Kies een afvalsoort:


Plaatsen in de gemeente Teylingen

Tot de gemeente Teylingen behoren ook de dorpen Sassenheim, Voorhout & Warmond en de buurtschappen Klinkenberg, Oosteinde & Teijlingen

Bovenstaande informatie is bijgewerkt op 14-02-2017.
ContainerOnline.nl is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade dat is ontstaan door de bovenstaande informatie.