Container Huren Reimerswaal

Container huren ReimerswaalContainer huren in de gemeente Reimerswaal? Dan bent u bij ContainerOnline.nl aan het juiste adres. Onze leveranciers plaatsen containers door heel Nederland en dus ook in Reimerswaal. Hieronder vindt u informatie over de regelgeving voor het plaatsen van een container in Reimerswaal. U heeft nooit een vergunning nodig als u een container plaatst op eigen terrein.

Informatie gemeente Reimerswaal

Op de pagina: Voorwerp plaatsen op of aan de weg vermeld de gemeente Reimerswaal dat u voor plaatsing van een container op gemeentegrond ontheffing moet aanvragen. Op deze website staat vermeld dat: “U mag niet zomaar de weg, de stoep of een gedeelte ervan gebruiken. Bijvoorbeeld voor het plaatsen van een steiger, container, bouwmaterialen of een reclamebord. Wilt u dit toch? Dan vraagt u een ontheffing aan bij de gemeente.”.

Informatie over vergunningen gelden voor alle bouwcontainers. Het maakt dus niet uit of u een container huurt voor: bouw- en sloopafval, grofvuil, schoon puin, hout, groenafval, grond of dat u dakafval laat afvoeren.

Kies een afvalsoort:


Plaatsen in de gemeente Reimerswaal

Tot de gemeente Reimerswaal behoren de dorpen Bath, Hansweert, Krabbendijke, Kruiningen, Oostdijk, Rilland, Waarde & Yerseke en de buurtschappen Gawege, Middenhof, Roelshoek, Stationsbuurt, Völckerdorp & Vlake.

Bovenstaande informatie is bijgewerkt op 14-02-2017.
ContainerOnline.nl is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade dat is ontstaan door de bovenstaande informatie.