✓ In één werkdag geplaatst   ✓ In heel Nederland   ✓ Veilig betalen via iDEAL  ✓ Scherpe all-in tarieven

Container Huren Oegstgeest

Container huren OegstgeestContainer huren in de gemeente Oegstgeest? Dan bent u bij ContainerOnline.nl aan het juiste adres. Onze leveranciers plaatsen containers door heel Nederland en dus ook in Oegstgeest. Hieronder vindt u informatie over de regelgeving voor het plaatsen van een container in Oegstgeest. U heeft nooit een vergunning nodig als u een container plaatst op eigen terrein.

Informatie gemeente Oegstgeest

Op de pagina: Voorwerp plaatsen op of aan de weg vermeld de gemeente Oegstgeest dat u van plaatsing van een container een melding moet maken. Op deze website staat vermeld dat: “Het tijdelijk plaatsen van voorwerpen op de openbare weg moet u melden aan de gemeente. U moet hierbij denken aan containers in verband met verbouwing, bouwmaterialen, schaftketen, steigers en tijdelijke toiletten. De tijdelijke melding geldt voor een periode van maximaal zes weken. “.

Informatie over vergunningen gelden voor alle bouwcontainers. Het maakt dus niet uit of u een container huurt voor: bouw- en sloopafval, grofvuil, schoon puin, hout, groenafval, grond of dat u dakafval laat afvoeren.

Kies een afvalsoort:


Bovenstaande informatie is bijgewerkt op 14-02-2017.
ContainerOnline.nl is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade dat is ontstaan door de bovenstaande informatie.