Heb je vragen? Bel of chat met ons - 085-3035343

Container Huren Midden-Drenthe

Container huren Midden-DrentheWilt u een bouwcontainer huren in de gemeente Midden-Drenthe? Bestel dan een container op ContainerOnline.nl. Hieronder vindt u informatie over de mogelijk noodzakelijke vergunning voor het plaatsen van een container. Een vergunning is niet nodig bij het plaatsen van een container op eigen terrein.

Informatie gemeente Midden-Drenthe

De gemeente Midden-Drenthe vermeld geen informatie over het plaatsen van een container op gemeentegrond op de website. Indien u een container wilt plaatsen op gemeentegrond dan dient u daarvoor toestemming aan te vragen. Dit kan door de een mail te sturen naar gemeente@middendrenthe.nl t.a.v.

Informatie over vergunningen gelden voor alle bouwcontainers. Het maakt dus niet uit of u een container huurt voor: bouw- en sloopafval, grofvuil, schoon puin, hout, groenafval, grond of dat u dakafval laat afvoeren.

Kies een afvalsoort:


Plaatsen in de gemeente Midden-Drenthe

Tot de gemeente Midden-Drenthe behoren de kernen Alting, Balinge, Beilen, Beilervaart, Bovensmilde, Brunsting,
Bruntinge, Drijber, Elp, Eursinge, Eursing, Garminge, Hijken, Hijkersmilde, Holthe, Hoogersmilde, Hooghalen, Klatering,
Laaghalen, Laaghalerveen, Lieving, Makkum, Mantinge, Nieuw-Balinge, Oranje, Orvelte, Smalbroek, Rheeveld, Smilde, Spier, Ter Horst, Westerbork, Wijster, Witteveen, Zuidveld & Zwiggelte.

Bovenstaande informatie is bijgewerkt op 14-02-2017.
ContainerOnline.nl is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade dat is ontstaan door de bovenstaande informatie.