✓ In één werkdag geplaatst   ✓ In heel Nederland   ✓ Veilig betalen via iDEAL  ✓ Scherpe all-in tarieven

Container Huren Losser

Container huren LosserContainer huren in de gemeente Losser? Dan bent u bij ContainerOnline.nl aan het juiste adres. Onze leveranciers plaatsen containers door heel Nederland en dus ook in Losser. Hieronder vindt u informatie over de regelgeving voor het plaatsen van een container in Losser. U heeft nooit een vergunning nodig als u een container plaatst op eigen terrein.

Informatie gemeente Losser

De gemeente Losser vermeldt geen informatie over het plaatsen van een container op gemeentegrond op de website. U dient voor plaatsing van een container toestemming te vragen bij de gemeente door een mail te sturen naar l.heskamp@losser.nl.

Informatie over vergunningen gelden voor alle bouwcontainers. Het maakt dus niet uit of u een container huurt voor: bouw- en sloopafval, grofvuil, schoon puin, hout, groenafval, grond of dat u dakafval laat afvoeren.

Kies een afvalsoort:


Plaatsen in de gemeente Losser

Tot de gemeente Losser behoort de hoofdplaats Losser, de dorpen Beuningen, Glane, De Lutte & Overdinkel en de buurtschappen Glane-Beekhoek, Mekkelhorst, De Poppe & De Zoeke.

Bovenstaande informatie is bijgewerkt op 14-02-2017.
ContainerOnline.nl is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade dat is ontstaan door de bovenstaande informatie.