Container Huren Kapelle

Container huren KapelleContainer huren in de gemeente Kapelle? Dan bent u bij ContainerOnline.nl aan het juiste adres. Onze leveranciers plaatsen containers door heel Nederland en dus ook in Kapelle. Hieronder vindt u informatie over de regelgeving voor het plaatsen van een container in Kapelle. U heeft nooit een vergunning nodig als u een container plaatst op eigen terrein.

Informatie gemeente Kapelle

Op de pagina: Grond, verzoek om te gebruiken vermeld de gemeente Kapelle dat u voor plaatsing van een container op gemeentegrond toestemming moet vragen. Op deze website staat vermeld dat: “U kunt de gemeente vragen of u
gemeentelijke grond mag gebruiken. Bijvoorbeeld voor een tuin of wei, opslag van bouwmaterialen of plaatsen van een container. Gaat de gemeente akkoord? Dan mag u de grond gebruiken, maar de gemeente blijft altijd eigenaar.”.

Informatie over vergunningen gelden voor alle bouwcontainers. Het maakt dus niet uit of u een container huurt voor: bouw- en sloopafval, grofvuil, schoon puin, hout, groenafval, grond of dat u dakafval laat afvoeren.

Kies een afvalsoort:


Plaatsen in de gemeente Kapelle

Tot de gemeente Kapelle behoren de dorpen Biezelinge, Kapelle, Schore & Wemeldinge en de buurtschappen Abbekinderen & Eversdijk.

Bovenstaande informatie is bijgewerkt op 14-02-2017.
ContainerOnline.nl is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade dat is ontstaan door de bovenstaande informatie