✓ In één werkdag geplaatst   ✓ In heel Nederland   ✓ Veilig betalen via iDEAL  ✓ Scherpe all-in tarieven

Container Huren Goirle

Container huren GoirleWilt u een bouwcontainer huren in de gemeente Goirle? Bestel dan een container op
ContainerOnline.nl. Hieronder vindt u informatie over de mogelijk noodzakelijke vergunning voor het plaatsen van een container. Een vergunning is niet nodig bij het plaatsen van een container op eigen terrein.

Informatie gemeente Goirle

De gemeente Goirle vermeldt geen informatie over het plaatsen van een container op gemeentegrond op de website. Indien u een container wilt plaatsen op gemeentegrond dan dient u daarvoor toestemming te vragen bij de opzichter Realisatie & Beheer. Dit kan door de een mail te sturen naar meldpunt@goirle.nl. In de meeste gevallen heeft u geen vergunning/ontheffing nodig.

Informatie over vergunningen gelden voor alle bouwcontainers. Het maakt dus niet uit of u een container huurt voor: bouw- en sloopafval, grofvuil, schoon puin, hout, groenafval, grond of dat u dakafval laat afvoeren.

Plaatsen in de gemeente Goirle

Tot de gemeente Goirle behoren de dorpen Goirle & Riel en de buurtschappen Abcoven, Brakel, Breehees, Looienhoek, Nieuwkerk, Spaansehoek, Vijfhuizen & Zandeind.

Bovenstaande informatie is bijgewerkt op 28-08-2015.
Afvalsoorten ContainerOnline is niet aansprakelijk voor enige schade welke mogelijk is ontstaan door bovenstaande informatie.