Container Huren Goes

Container huren GoesWilt u een bouwcontainer huren in de gemeente Goes? Bestel dan een container op ContainerOnline.nl. Hieronder vindt u informatie over de mogelijk noodzakelijke vergunning voor het plaatsen van een container. Een vergunning is niet nodig bij het plaatsen van een container op eigen terrein.

Informatie gemeente Goes

Op de pagina: Precariobelasting vermeld de gemeente Goes dat u voor plaatsing van een container op gemeentegrond
precariobelasting moet betalen. Op deze website staat vermeld dat: “Precariobelasting betreft een bijzondere vorm van
belasting. Precariobelasting betaalt u als u voorwerpen plaatst in, op of boven gemeentegrond die bestemd is voor de
openbare dienst. Voorbeelden hiervan zijn: terrasjes van horecaondernemingen, steigers, reclameborden en containers (voor de opvang van bouwpuin). Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de gemeente Goes.”.

Informatie over vergunningen gelden voor alle bouwcontainers. Het maakt dus niet uit of u een container huurt voor: bouw- en sloopafval, grofvuil, schoon puin, hout, groenafval, grond of dat u dakafval laat afvoeren.

Kies een afvalsoort:


Plaatsen in de gemeente Goes

Tot de gemeente Goes behoren de dorpen Eindewege, ‘s-Heer Arendskerke, ‘s-Heer Hendrikskinderen, Kattendijke, Kloetinge, Oud-Sabbinge, Wilhelminadorp & Wolphaartsdijk en de buurtschappen Blauwewijk, De Groe, Goese Sas, Monnikendijk, Noordeinde, Planketent, Oude Veerdijk, Roodewijk, Sluis de Piet, Tervaten, Waanskinderen & Wissekerke.

Bovenstaande informatie is bijgewerkt op 14-02-2017.
ContainerOnline.nl is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade dat is ontstaan door de bovenstaande informatie.