✓ In één werkdag geplaatst   ✓ In heel Nederland   ✓ Veilig betalen via iDEAL  ✓ Scherpe all-in tarieven

Container Huren Edam-Volendam

Container huren Edam-VolendamBouwcontainer huren in de gemeente Edam-Volendam? Dan bent u bij ContainerOnline.nl aan het juiste adres. Onze leveranciers plaatsen containers door heel Nederland en dus ook in Edam-Volendam. Hieronder vindt u informatie over de regelgeving voor het plaatsen van een bouwcontainer in Edam-Volendam. U heeft nooit een vergunning nodig als u een bouwcontainer plaatst op eigen terrein.

Informatie gemeente Edam-Volendam

Op de website vermeld de gemeente Edam-Volendam niets over het plaatsen van een container op gemeentegrond. Telefonische navraag bij de gemeente wijst uit dat “het plaatsen gemeld dient te worden”, de gemeente zal dan de situatie bekijken en bepalen of ze toestemming geven.

Informatie over vergunningen gelden voor alle bouwcontainers. Het maakt dus niet uit of u een container huurt voor: bouw- en sloopafval, grofvuil, schoon puin, hout, groenafval, grond of dat u dakafval laat afvoeren.

Kies een afvalsoort:


Plaatsen in de gemeente Edam-Volendam

Tot de gemeente Edam-Volendam behoren de dorpen Purmer (gedeeltelijk) & Volendam, de stad Edam en het buurtschap Katham en Zeevang.

Bovenstaande informatie is bijgewerkt op 14-02-2017.
ContainerOnline.nl is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade dat is ontstaan door de bovenstaande informatie.