✓ In één werkdag geplaatst   ✓ In heel Nederland   ✓ Veilig betalen via iDEAL  ✓ Scherpe all-in tarieven

Container Huren Drechterland

Container huren DrechterlandContainer huren in de gemeente Drechterland? Dan bent u bij ContainerOnline.nl aan het juiste adres. Onze leveranciers plaatsen containers door heel Nederland en dus ook in Drechterland. Hieronder vindt u informatie over de regelgeving voor het plaatsen van een container in Drechterland. U heeft nooit een vergunning nodig als u een container plaatst op eigen terrein.

Informatie gemeente Drechterland

De gemeente vermeldt dat het niet is toegestaan om zonder toestemming objecten zoals een container op de openbare weg, stoep of in het openbaar groen te plaatsen. U moet minstens tien werkdagen van tevoren een melding doen bij de gemeente. Meer informatie over het plaatsen van een container op gemeentegrond in is te vinden op de gemeentewebsite.


Plaatsen in de gemeente Drechterland

Tot de gemeente Drechterland behoren de dorpen Blokdijk, De Buurt, Hem, Hoogkarspel, Oosterblokker, Oosterleek, Schellinkhout, Venhuizen, Westwoud & Wijdenes en de buurtschappen De Bangert (deels), De Hout, De Weed, Binnenwijzend, Kraaienburg, Leekerweg, Munnickaij, Oostergouw, Oosterwijzend, Oudijk, Tersluis, Westerbuurt, Westerwijzend, Wijmers & Zittend.

Bovenstaande informatie is bijgewerkt op 14-02-2017.
ContainerOnline is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade dat is ontstaan door  de bovenstaande informatie.