✓ In één werkdag geplaatst   ✓ In heel Nederland   ✓ Veilig betalen via iDEAL  ✓ Scherpe all-in tarieven

Is het eindelijk tijd om de keuken eens goed aan te pakken? Of ga je verhuizen en is je nieuwe woning toe aan een nieuwe keuken? Een leuke verandering, maar wel ingrijpend! Want waar moet je allemaal aan denken?

#1 Kies een goed klusbedrijf

Heb je twee linkerhanden? Begin met researchen naar een goed klusbedrijf. Vergelijk de prijzen en kijk goed naar de recensies. Was de klus op tijd af? En hoe werd er omgegaan met tegenslagen? Wees niet bang om verschillende offertes op te vragen en de tijd te nemen om een doordachte keuze te maken.

#2 Maak een goed plan

Bij het verbouwen van je keuken krijg je met veel verschillende aspecten te maken. Bedenk van te voren wat je allemaal gedaan wilt hebben en wat er hergebruikt kan worden. Moet de elektra verlegd worden? Wordt de vloer ook vervangen? En blijft het plafond nog wel hetzelfde. Komen er alleen nieuwe kastjes en een aanrechtblad of wordt alle apparatuur ook vervangen? Daarnaast is het goed om te overwegen of je op gas wilt blijven koken met het oog op de toekomst.

Maak een checklist in welke volgorde de zaken gedaan moeten worden.

Denk hierbij aan:

  1. Het verleggen van de leidingen
  2. Elektra vervangen
  3. Wanden afwerken
  4. Vloer leggen
  5. En tot slot de keuken laten plaatsen.

Bewaak de planning, maar plan niet te strak. De praktijk leert namelijk dat er altijd wel wat vertraging ontstaat. Plan daarom één dagje extra voor verschillende werkzaamheden, zodat de klussers elkaar niet in de weg lopen.

#3 Huur een afvalcontainer

Kies een goede afvalcontainer voor het afvoeren van de keuken. De meest bestelde container is een bouw- en sloopafvalcontainer van 3m3 of 6m3. Hier kunnen namelijk alle verschillende materialen bij elkaar afgevoerd worden. Bijvoorbeeld tegels, kastjes, aanrechtbladen, kranen, tapijt – laminaat-, beton, leidingen etc.

Contact?

Liever telefonisch contact over de juiste container? Onze klantenservice staat voor u klaar.

Bouw- en sloop afvalcontainers

r

De geplaatste container kan iets afwijken van de getoonde afbeelding.

3m3 afvalcontainer bouwafval

3m3 bouwafval container

€ 239,00 / 6 weken

6m3 afvalcontainer bouwafval

6m3 bouwafval container

€ 359,00 / 6 weken

10m3 afvalcontainer bouwafval

10m3 bouwafval container

€ 479,00 / 6 weken

dichte 10m3 afvalcontainer bouwafval

10m3 bouwafval container

€ 479,00 / 6 weken

Bouwafval container huren, handig om te weten...

Container huren via ContainerOnline is gemakkelijk. Je kiest een afvalsoort, een inhoudsmaat en de container wordt vaak al de volgende werkdag bij jou op de stoep* geplaatst. 

Waarom een container huren

Natuurlijk is een container huren gemakkelijk. Wij zetten de container neer, je vult hem, wij voeren de container af en je bent van het afval af. Het scheelt je veel tijd, je auto wordt niet vies en/of je hoeft geen aanhanger te huren.
Daarnaast kan je bij de gemeentewerf meestal slechts terecht voor maximaal 1 kuub (of soms minder) bouwafval. Gemeenten die wel meer bouwafval accepteren, zullen na de eerste kuub bouwafval, kosten in rekening brengen. Deze kunnen flink oplopen.
Reken je het om, ben je goedkoper uit door een container te huren. Goedkoop, tijd- en kostenbesparend. Alleen maar voordelen.

Container bestellen in 3 stappen

  1. Kies een containermaat (Twijfel je? Kies dan een maat groter. Dit scheelt je aan het eind)
  2. Kies een afvalsoort (Bekijk alle afvalsoorten of doe de ContainerCheck voor advies)

Containerafmetingen

De afvalcontainer voor bouwafval is er in 3 verschillende afmetingen en in 4 uitvoeringen.

De 3m3 container,  ook wel “3 kuubs container”,

Container afvalsoorten

Vergunning container huren

Goedkoper container huren

 

 

* Vraag altijd na bij de gemeente of de container op de stoep geplaatst mag worden. Op je eigen oprit of tuin heb je geen vergunning nodig.