✓ In één werkdag geplaatst   ✓ In heel Nederland   ✓ Veilig betalen via iDEAL  ✓ Scherpe all-in tarieven

De zomer is nu echt begonnen. We hebben al een aantal mooie dagen gehad en er staat, als we de nieuwsberichten mogen geloven, een ware hittegolf voor de deur. Ben je van plan deze week te gaan klussen? Volg deze vijf tips en voorkom oververhitting of een zonnesteek.

Klussen doe je het liefst met lekker weer. Want zeg nou zelf, wie heeft er zin om in de stromende regen of met harde windvlagen een schuurtje in elkaar te timmeren? Maar wanneer de zon volop schijnt is het verstandig om niet te hard van stapel te lopen en rekening te houden met een aantal zaken.

#1 Doe het rustig aan

Haast je niet! Werk kortere periodes en houd vaker pauze. Doe dit het liefste binnen, in een koele ruimte .

#2 Drink voldoende

Dit klinkt heel logisch, maar door alle werkzaamheden wordt er vaak vergeten om goed te drinken. Dit is onwijs belangrijk, want door de hitte in combinatie met het fysieke werk raak je snel uitgedroogd. Zorg dus voor genoeg water en neem eventueel een koelbox mee naar de klusplek om het koud te houden.

#3 Werk zoveel mogelijk in de schaduw

Zoek schaduwrijke plekken op om in te werken. Vooral tijdens de heetste uren van de dag tussen 12.00 en 15.00 uur.

#4 Bescherm jezelf

Smeer jezelf om de twee uur in met een hoge factor zonnebrand. Ook wanneer je met hoge tempraturen voor een groot deel in de schaduw werkt kan je flink verbranden. Zorg daarnaast voor ademende kleding (bij voorkeur katoen) en zet een pet of een hoedje op om een zonnesteek te voorkomen.

#5 Goede zonwering en airco

Klus je binnen? Houd het huis koel door een goede zonwering of zet de airconditioner of ventilator aan. Houd het huis niet helemaal dicht wanneer je met schadelijke en/of chemische stoffen werkt, maar zorg voor voldoende ventilatie door een raam of rooster open te zetten.

Durf jij het aan deze week?

r

De geplaatste container kan iets afwijken van de getoonde afbeelding.

3m3 afvalcontainer bouwafval

3m3 bouwafval container

€ 239,00 / 6 weken

6m3 afvalcontainer bouwafval

6m3 bouwafval container

€ 359,00 / 6 weken

10m3 afvalcontainer bouwafval

10m3 bouwafval container

€ 479,00 / 6 weken

dichte 10m3 afvalcontainer bouwafval

10m3 bouwafval container

€ 479,00 / 6 weken

Bouwafval container huren, handig om te weten...

Container huren via ContainerOnline is gemakkelijk. Je kiest een afvalsoort, een inhoudsmaat en de container wordt vaak al de volgende werkdag bij jou op de stoep* geplaatst. 

Waarom een container huren

Natuurlijk is een container huren gemakkelijk. Wij zetten de container neer, je vult hem, wij voeren de container af en je bent van het afval af. Het scheelt je veel tijd, je auto wordt niet vies en/of je hoeft geen aanhanger te huren.
Daarnaast kan je bij de gemeentewerf meestal slechts terecht voor maximaal 1 kuub (of soms minder) bouwafval. Gemeenten die wel meer bouwafval accepteren, zullen na de eerste kuub bouwafval, kosten in rekening brengen. Deze kunnen flink oplopen.
Reken je het om, ben je goedkoper uit door een container te huren. Goedkoop, tijd- en kostenbesparend. Alleen maar voordelen.

Container bestellen in 3 stappen

  1. Kies een containermaat (Twijfel je? Kies dan een maat groter. Dit scheelt je aan het eind)
  2. Kies een afvalsoort (Bekijk alle afvalsoorten of doe de ContainerCheck voor advies)

Containerafmetingen

De afvalcontainer voor bouwafval is er in 3 verschillende afmetingen en in 4 uitvoeringen.

De 3m3 container,  ook wel “3 kuubs container”,

Container afvalsoorten

Vergunning container huren

Goedkoper container huren

 

 

* Vraag altijd na bij de gemeente of de container op de stoep geplaatst mag worden. Op je eigen oprit of tuin heb je geen vergunning nodig.